نیلانه

کودکان ما
نیلانه
Instagram



مطالب این بلاگ حاصل تبادل افکار و جستجو و مطالعه جمعی از مادران بسیار مشتاق در تربیت فرزندانشان است که از طریق رسانه های جمعی با هم در ارتباط و تبادل نظر بوده اند .. در مواردی منبع مطالب نامشخص بوده که به دلیل همین مسئله می باشد .. در همینجا از نویسندگان و منابع مطالب پوزش می طلبیم ...

این شادمانی که اکنون دردست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که در دست تو آشیانه دارددر حالی که در آفتاب قدم میزنی ،همیشه با تو نخواهد بود .
همینگونه این پاهای کوچکی که در کنارت می دود و با صدای مشتاقی که بدون وقفه و با هیجان هزاران سوال از تو می کند ،تا ابد نیستند .

توصیه های جهت خوراندن دارو به کودکان

پنجشنبه, ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۰۲:۴۰ ق.ظ

یکی از دغدغه های والدین، مشکل خوراندن یا تزریق دارو به فرزندانشان است. اگر کودک تان بیمار شده و نمی دانید چطور به او دارو دهید راهنمای ذیل ممکن است مفید باشد.


* ذهن کودک را از دارو و مزه اش منحرف کنید. حالتی جدی به خود نگیرید. بشاش و باحوصله و خندان باشید و عجله نکنید. کمی با او بازی کنید تا از راه های سرگرم کننده بتوانید راحت تر به درمان وی بپردازید.
* اثر کارهای تشویقی چون دادن شکلات بعد از خوردن دارو یا تزریق را نادیده نگیرید. پیش از تزریق دارو، سر سرنگ دیگری را اندکی بر پوست خود فشار دهید تا نترسیدن شما مایه قوت قلب و اعتماد او شود.
* بهتر است پیش از آن که کودکتان بیمار شود با خرید اسباب بازی هایی با شکل و شمایل پزشکی و درمانی، همچون سرنگ پلاستیکی و... به بازی دکتر و بیمار روی آورید تا ذهن کودکتان آماده شود و از دیدن همان لوازم و وسایل در شکل واقعی احساس ترس نکند.
*معمولا خنداندن کودک حتی به شیوه قلقلک دادن های آرام و بازیگوشانه اثرات شایسته ای دارد. حل کردن داروهای بدمزه پس از مشورت با پزشک یا مسوول داروخانه با مزه های دلنشین، مقداری عسل و... مانند آن نیز مفید است. هنگامی که قاشق را به سمت دهانش می برید، عجله نکنید.
* قاشق را قطار و اتومبیل در نظر بگیرید و با لحنی موزون و آهنگین و شاد شربت یا دارو را به او دهید. سعی نکنید دهانش را به زور باز کنید و دارو را درون دهان و حلقش بریزید.
این کار صرفنظر از مشکل کردن درمان های احتمالی آینده، خطرات جدی دیگری نیز در بر دارد. * بلافاصله پس از خوراندن دارو سراغ جمع کردن قوطی قرص و... یا کارهای دیگرتان نروید.
همواره زمانی هم پس از آن با کودکتان بازی کنید و با چهره ای خندان از خوردن دارو و بهبود او ابراز خوشحالی کنید.
* این راه ها اگر با خلاقیت ها و نوآوری های خود شما هم گره بخورد، دردسرهای آینده را برای درمان کودک کمتر خواهد کرد. به خاطر بسپارید هر قدر حوصله، خنده، و سرگرمی بیشتر باشد، راه کنار آمدن با کودک آسان تر خواهد بود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی